Jag är tillbaka!

Jag är tillbaka!

I år är det nio år sedan Fi bildades och åtta år sedan jag var en av talespersonerna för Fi i partiets första valrörelse. Det är mycket som har hänt på de här åren och jag vet ärligt talat inte vem som har förändrats mest, jag eller Fi. Det jag vet är att förändringarna är mest positiva. Lite törnar och livserfarenhet behövde både jag och Fi för att vi skulle gå från bra till riktigt jävla fantastiska. Jag har hela tiden varit medlem i Fi under de här åren men mitt engagemang och mina roller har varierat. Men nu har jag både möjlighet och lust att återigen engagera mig riktigt mycket.  Jag ingår i Fi kommunikationsavdelning och jag samordnar talespersonen Stina Svensson kampanj. Det är en ära att kunna vara med och bidra på det här sättet och kunna använda mina kunskaper och erfarenheter vad gäller kommunikation och påverkansarbete för att äntligen se till att vi röstar in feministerna.  Kraften och engagemanget som nu finns i Fi och som Fi möter är helt otroligt. Det är som alla de tårar, svett, draman, olidligt långa möten, diskussioner om form och organisation, motstånd, förlöjligande, hat och hån som många av oss genomlidit nu betalar sig. Det är dags för glädjetårar, långa roliga möten, diskussioner om politik, strategi, medvind, och kärlek. Det som görs i Fi är egentligen omöjligt. En organisation som växer explosionsartat, valrörelse, och pengar enbart från medlemsavgifter och donationer. Och allt görs enbart med ideella krafter. Fi är politikens humla. Det borde inte gå att flyga, men det gör vi.

 

Sofia och Stina

På bilden är det jag tillsammans med Stina Svensson, en av Fi tre talespersoner och kandidat till europaparlamentet. Stina vars kampanj jag hjälper till att samordna.