Nytt jobb

Nytt jobb

Den här våren har varit väldigt händelserik. I alla fall om jag ser till mitt professionella jag. Jag har beslutat mig för att lägga ner, ta en väldigt lång paus från mitt företag och min roll som konsult. Istället är jag sedan 1 juni i år kommunikationschef för IOGT-NTO. Det känns fantastiskt bra. Jag har en fast anställning vilket jag inte haft sedan jag jobbade på Burger King 1997. Bara det gör det lite fantastiskt. Det som gör det mest fantastiskt är dock att få chansen och möjligheten att arbeta i en gammal folkrörelse som är modig och kaxig. Jag får vara i ett sammanhang där vi är många som strävar efter en bättre värld, där vi alla jobbar för förändring. Det är lyxigt och alldeles underbart. Den här bloggen kommer inte handla så mycket om min arbetsplats. Men det kommer säkert märkas att jag är med och jobbar i nykterhetsrörelsen. Jag har dock gett upp att försöka ha någon form av plan eller strategi för den här bloggen. Den får bara vara helt enkelt. Och förhoppningsvis glänser den till ibland.