Sjukt impad av ”mitt” parti

Sjukt impad av ”mitt” parti

Först lite snabba punkter:

1. Lars Ohlys tal var bra. Det bästa. Skönt att höra en partiledare engagerad. En del tyckare menar att det var ett avskedstal? Kanske, bra var det i alla fall.

2. Jag har arbetat hela dagen idag- jag är ju inte bara bloggare och Fi:are utan även moderator.Det var en lång dag men många intressanta samtal.

3. Jag var med som twitterexpert hos Cissi Wallin på Radio 1. Sjukt kul- vill förutom melodifestivalsvinnare och nobelipristagare  nu även bli radioankare.

Och nu över till varför jag är så imponerad av Feministiskt intiativ. Vi är över 25 personer här i Almedalen alla är här på sin fritid och betalar kost och logi själva. Vår sammanlagda budget för Almedalen är 10 000 kronor. Då ingår ballongerna. Fatta! 10 000 kronor. Feministiskt initiativ drivs av vilja och kärlek, det är faktiskt helt fantastiskt. Det är en ynnest att få vara en del av den här rörelsen som delar engagemanget och viljan till större samhällsförändring än ännu ett jobbskatteavdrag. Nej jag definierar mig inte på vänster på den politiska skalan, men alliansens politik provocerar mig på många sätt. Därför är det så bra att få vara med i ett parti som tror på mänskliga rättigheter och menar det.

Nu måste jag hastigt och lustig sluta för jag ska iväg och höra moderaternas partisekreterare prata om sin skräckversion av ett samhälle. Kan inte låta bli att fundera om hennes skräck är min dröm.. återkommer om det.