Packningen klar

Packningen klar

Jag har slängt mig i sängen och kan stolt konstatera att packningen är klar. Imorgonbitti bär det av till Visby och årets politikervecka. Jag har packat skitmycket saker, främst av praktiska skäl men några skäl mer pga fåfänga… Kommer bli tungt att bära helt enkelt- men vi ska inte så långt efter att vi kommit av färjan. Min vecka kommer bli splittrad och rolig så klart. Jag ska arbeta lite med en uppdragsgivare bland annat moderera några samtal. Jag ska även med min kollega Charlotte dra upp planer för höstens arbete med Allt Om Jämställdhet och passa på att att bli lite inspirerad av alla spännande    ”jämställdhetsmänniskor” som är på plats. Naturligtvis ska jag även ägna en del tid åt Fi- vill du se mig in action så kom till detta seminarium som jag modererar. Jag kan lova att det blir  ett spännande och kanske även provocerande samtal, oavsett ett nödvändigt. Sist men inte minst kommer jag få chansen att hänga med många av mina vänner, flera av dem delar precis som jag kärleken? till Almedalsveckan. OCH dessutom har jag registrerat mig på bloggplats H12, så nu jäklars ska här bloggas.