Jag är tillbaka!

Jag är tillbaka!

Jag sitter på ett skakigt X2000 tåg på väg hem efter F! kongress i Malmö. Jag  är  helt omtumlad efter helgen.  Glad över att vara tillbaka i Fi- jag blev invald i styrelsen. Sorgsen eftersom Stina Sundberg inte var där.  Rörd av Gudruns fina minnestal över Stina Sundberg. Gudrun satte ord på vad många av oss känner. Stina fattas oss.  Vi är många som  bär Stina i våra hjärtan. Jag är tacksam och glad över alla fina välkomnade ord jag fick i helgen. Jag är förväntansfull inför styrelseuppdraget. Vi är ett grymt gäng- jag tror det här kommer bli så himla bra

Ja, som ni märker jag är helt uppspelt efter kongressen och har bara lust att uttrycka mig i dessa överpositiva facebookstatus liknande meningarna. Jag tror nog jag kommer landa om ett tag. Återkommer då.

Avslutar detta inlägg med denna fantastiska hyllning till Stina Sundberg. Den sammanfattar kongresshelgen också väldigt bra. Sorg, tårar, skratt, och kamp!

Kampen fortsätter