Gott nytt år

Gott nytt år

Nyårsafton ger mig blandade känslor.

Framtidsångest ( Har jag inte lyckats åstadkomma mer!?)
Kroppsångest ( Jag måste börja träna! )
Jobbångest ( Vad ska jag bli ? )
Extientiellångest ( vad är meningen med livet)

Nyårsafton ger mig också en känsla av att få börja om, summera och gå vidare. Eller vända bladet som en gammal monark skulle ha sagt.

2010 var året då jag fick chansen att arbeta som chef, vilket gav mig insikter om mig själv och ledarskap som jag är djupt tacksam över att ha fått. 2010 var också året då jag inte hittade balansen mellan arbetsliv och privatliv vilket resulterat i att jag har träffat mina vänner alldeles för lite. Det har också resulterat i högtravande nyårslöften och utfästelser om ändrad livsstil och livsval inför 2011.  2010 var året då jag bestämde mig för att bli hundägare utan att lyckas köpa hund. Insåg att livet som egen företagare är vad som passar mig bäst. Börjat fundera över på vilket sätt jag ska vara engagerad i Feministiskt initiativ hädanefter. Börjat leta ny lägenhet i Stockholm, Funderar på att flytta från Stockhom.  Funderar allvarligt på att flytta från Stockholm. Köpte nästan en bokhandel. Åkte inte till Almedalen. Iscensatte en grym ceremoni för min syster och hennes man på deras bröllop. Blev moster för första gången och insåg att min syster är världens coolaste- på så många sätt. Firade julen på det sättet som jag lovat mig själv att aldrig mer göra och lovade mig själv att aldrig mer fira på det sättet. Igen. Prövade på Stand-up på riktigt denna gången och kom på att jag ska göra det fler gånger. Det var succé.

Lärde mig igen att jag själv väljer mitt liv.

Insåg att jag måste våga mer.

För 2011 hoppas jag att jag törs.

Gott Nytt År