En lagom ironisk inspiratörföreläsare

En lagom ironisk inspiratörföreläsare

Jag och Pär som jag driver Karlsson & Wiktorsson med funderar ofta på vad är det egentligen vi gör. Eller snarare hur ska vi beskriva det vi gör. Vi landar i att våra superkrafter är att vi snabbt kan sätta oss in i vilken organisations verksamhets och struktur som helst och även snabbt hjälpa till. Med chefskap, handledning, organisationsutveckling, analyser.. och så vidare.  Det är fantastiskt. Bara en utmaning att beskriva på ett tydligt sätt. Till detta hör också att vi har andra delar i vår konsultverksamhet. Jag modererar en del, processleder mycket och ibland föreläser jag. Ofta i en forms som syftar till att inspirera, till förändring eller till att skapa energi i någon process- det kan vara att komma igång med ett jämlikhetsarbete på en arbetsplats eller att samla sig inför en organisationsförändring. Jag är inte helt bekväm med att kalla mig själv inspiratör. Men det är en komplimang? jag ofta får efter att ha hållit en föreläsning eller varit processledare. Så jag tänker – varför göra motstånd? Det är ju det här jag är bra på. ( Och mycket annat) Jag kan vara en lagom ironisk inspiratörsföreläsare med drag åt det cyniska hållet. Eller bara en bra och rolig inspiratörsföreläsare. Jag har inte riktigt bestämt mig där.

Så – när jag nu har tagit på mig den hatten har jag också skapat en sida åt mig på facebook. Min moderators och inspiratörssida. Följ mig gärna där. Sofia Karlsson – Moderator och inspiratör